Denise Visser

Portret Denise Visser

“Als je energie stopt in iets om het mooier te maken, is het ook goed om je druk te maken over de mate van succes. Net als met sporten;  het is leuk om een goede wedstrijd te spelen maar winnen maakt het toch nog leuker.”

Over Denise

Denise is Product Manager Experimentation bij bol.com. Daarnaast werkt ze als freelancer om bedrijven met het verbeteren van hun online resultaten.

Denise werkt sinds 2007 bij bol.com en heeft de organisatie flink zien veranderen. De rol die ze nu bekleedt is de leukste die ze in al die tijd heeft gehad. Juist door haar collega’s in staat te stellen om slimmer te worden en meer kennis te verkrijgen over hoe ze hun product kunnen verbeteren voor de gebruiker (klant of partner), geeft haar heel veel energie.

In 2021 won Team Experimentation van bol.com de Team Experimentation Culture Awards. Lees het verhaal over de aanmelding.

Naar aanleiding van deze prijs werd Denise uitgenodigd om op het podium te staan bij Conversion Hotel 2021. Daar heeft Denise verteld over de route die ze als team hebben afgelegd om te komen waar ze nu zijn (zie presentatie)

%d bloggers liken dit: