Download het Experiment Canvas

Op deze pagina kan je het Experiment Canvas downloaden. Het canvas zet je onderzoek op scherp te zetten. Dat doet het omdat het je helpt een scherpe hypothese te formuleren met bijbehorende indicatoren. Maar het helpt je ook om experimenten te prioriteren. Want je kan niet alles te gelijk testen.

Over het Experiment Canvas: Experiment A5 kaart

Goed bijhouden wat je leert over de markt en je gebruikers helpt om sneller de weg naar succes te vinden. De snelheid wordt behaald omdat je met zo weinig mogelijk inspanning zo veel mogelijk leert. Je kunt dan steeds anticiperen op de nieuwste inzichten.

Natuurlijk wensen we je toe dat je heel veel inspiratie hebt voor experimenten. Maar dat brengt natuurlijk ook de volgende uitdaging met zich mee: met welk experiment ga je beginnen? 

Het canvas in deze download helpt je om verschillende experimenten met elkaar te vergelijken zodat je het belangrijkste experiment eerst kan doen.

In ons boek vind je ingevulde voorbeelden en concrete tips over hoe je het canvas kan toepassen.

Download het Canvas

De onderstaande link geeft je rechtstreeks toegang tot een PDF met het Experiment Canvas. Je kan het uitprinten op A4 en dan dubbel vouwen tot A5. Je krijgt dan experiment A5 kaarten. Je kan het ook importeren in een online whiteboard zoals Miro of Mural.

%d bloggers liken dit: